fbpx

KMO-portefeuille

Home » Over Fascia College » KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf of het aanleren van beroepsspecifieke competenties.

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is € 7.500 steun.

Het Fascia College ( vzw ELB) is erkend door de Vlaamse Overheid als opleidingsverstrekker. Ons registratienummer is: DV.O109442

Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille .

Als u 70% van het cursusgeld betaald aan de KMO portefeuille, zal de overheid de andere 30%  betalen op dezelfde fictieve rekening. Daarna krijgt u een bevestiging van de KMO dat u het bedrag kan overmaken aan de dienstverlener.

U moet dan zelf het gehele bedrag van de fictieve rekening overmaken naar Fascia College. Dit moet binnen een bepaalde tijd anders haalt de KMO dit bedrag weer van de rekening af. De KMO-portefeuille handelt verder niet meer, u moet er zelf voor zorgen dat het bedrag gestort wordt.

Hou ook rekening met volgende voorwaarden:

Hieronder doorlopen we even praktisch de procedure van de KMO-Portefeuille.

Voor meer informatie of vragen kunt u ons altijd contacteren admin@fascia.be

______________________________________________________________________________________________________________________________

Stappenplan voor registratie en betaling in KMO-portefeuille.

1. Aan de slag! Aanloggen op de KMO-portefeuille

Klik “vraag hier je subsidie aan”. Via één van de digitale sleutels kan je jouw identiteit aanmelden (EID paspoort + kaartlezer, Itsme, een token).

2. Een nieuwe subsidie aanvragen

Klik op « GA VERDER » en geef het erkenningsnummer van vzw ELB (Educatieve lichaamsbeweging) DV.O109442 en klik op “selecteer”. Om te eindigen bevestig je de samenvatting van je aanvraag

3. Storting en subsidie

OPGELET! Pas nadat jij én het Agentschap Innoveren en Ondernemen hebben gestort, kan je de overdracht aan vzw ELB (Fascia College) bevestigen.

Abonnez-vous à la newsletter.

Si vous souhaitez être tenus informés des activités et formations du Fascia Collège?