Kennismakingsworkshops

Home » Workshops

Bent u benieuwd naar wat Fasciatherapie inhoudt? Hoe een fasciatherapeut kijkt naar een bepaalde pathologie of problematiek? Hoe hij/zij in de praktijk aan de slag gaat? Wat hij/zij waarneemt tijdens de manuele behandeling? Welke bewegingsanalyses er gemaakt kunnen worden in functie van het beter begrijpen van de problematiek van de patiënt? Wat (juist) een sensoriële introspectie (is) inhoudt? Dan kan u zeker deel nemen aan deze introductiemomenten.

Fascia College organiseert regelmatig een introductiemoment voor kinesitherapeuten/manueel therapeuten/osteopaten die meer wensen te weten komen over Fasciatherapie. In de meeste gevallen handelt de introductie rond een specifiek thema zoals de aanpak van Fasciatherapie bij een frozen shoulder, bij aspecifieke lage rugpijn, bij torticollis en zo meer… Na een korte theoretische uiteenzetting, wordt veel aandacht besteed aan praktijkervaring – experience based learning.

Het doel van deze introductieactiviteiten is dat de cursist(e) naar huis gaat met nieuwe inzichten en nieuwe vaardigheden die haar/zijn actueel therapeutisch arsenaal verrijken.

Aanbod kennismakingsworkshops

Open
Kennismakingsworkshops

2-daagse training : fasciatherapie & sportletsels

Meer informatie
Open
Avondcursus

Gratis webinar : Ontdek de unieke benadering van de fasciatherapie !

Meer informatie
Open
Ééndagscursus

Workshop voor breed publiek: Ontdek een diepere connectie met je lichaam.

Meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons cursusaanbod en relevante informatie over fasciatherapie