fbpx

Permanente vorming

Op deze pagina vindt u informatie met betrekking tot de permanente vorming en masterclasses.

Het is belangrijk dat fasciatherapeuten die de basisopleiding hebben afgerond, bijgeschoold blijven. Dit zowel op het vlak van wetenschappelijke evoluties binnen het domein van Fascia-research / Fasciatherapie als op het vlak van nieuwe inzichten en verdieping van technieken binnen de Fasciatherapie zelf.

Fascia College organiseert deze permanente vorming onder verschillende formules en inhoud. Hierbij wordt ook rekening gehouden met wetenschappelijke sprekers uit te nodigen om te kunnen voldoen aan de accreditatievoorwaarden. Jaarlijks wordt er getracht minstens 4 seminaries ‘permanente vorming’ te voorzien gedurende 3 dagen over diverse thema’s.

Daarnaast zullen er ook regelmatig themacursussen voorzien worden van één dag rond specifieke pathologieën of onderwerpen. Er zullen telkens maximaal 25 personen toegelaten worden. Wees er dus snel bij om uw plaats te reserveren. De opleiding staat open voor zowel afgestudeerde Fasciatherapeuten als voor Fasciatherapeuten in opleiding.

Meer weergeven »
web-grey

Aanbod

21 mei

Permanente vorming

Fascia as a sensory and emotional organ : practical applications and hands-on technics in physiotherapeutic or manuel practice.

Gehele Permanente vorming

Holiday Inn - Diegem

Holidaystraat 7, 1831 Brussel

29 sep - 01 okt

Permanente vorming

S-PP - Perceptieve Coaching met Eve Berger

Gehele Permanente vorming

Provinciehuis Vlaams-Brabant - Zaal Spoor 95

Provincieplein 1, 3010 Leuven

24 nov - 26 nov

Permanente vorming

Lumbale Wervelkolom en het bekken vanuit de fasciale globaliteit

Gehele Permanente vorming

Leslocatie volgt

1 2