Fascia as a sensory and emotional organ : practical applications and hands-on technics in physiotherapeutic or manuel practice.

Inloggen Registreren

Log in om in te schrijven, of maak een nieuw account aan.


Deze praktijkdag wordt verder gezet en opgebouwd vanuit de klinische studiedagen “myofascia as a sensory organ” van Dr. Schleip.

Er zullen verschillende hands-on technieken aangebracht worden zowel voor de klassieke manuele praktijk als voor de fasciatherapiepraktijk.

Deze 2 verschillende groepen zullen afzonderlijk praktisch begeleid worden tijdens deze praktijkdag.

  • Ideaal voor de fasciatherapeut om zijn arsenaal verder te verfijnen.
  • Maar ook de kinesitherapeut, manuele therapeut of osteopaat heeft hierdoor de mogelijkheid om basic en heel toegankelijk praktisch kennis te  kunnen maken met de technieken vanuit de fasciatherapie.

 

 

 Myofascia as a sensory organ : practical applications and hands-on technics in physiotherapeutic or manuel practice.


Dr. Philippe Rosier

Licentie in de kinesitherapie en motorische revalidatiewetenschappen (KULeuven) Certificaat in “Kritische Ontwikkelingsbegeleiding”, volgens Hendrickx Diploma fasciatherapie Postgraduaat (gelijkgesteld aan DESS) in “Perceptiepedagogie van de beweging”, Universidade Moderna de Lisboa, Portugal Master in de psychopedagogie, Universidade Moderna Lisboa Doctor in de Sociale Wetenschappen, optie psychopedagogie, Universidade Fernando Pessoa, Porto

Isabel De Keyser

Licentie in de kinesitherapie en motorische revalidatiewetenschappen (KULeuven) Diploma in manuele therapie van de KUL Diploma in bekkenreëducatie van de Universiteit RUG en UIA Certificaat in “Kritische Ontwikkelingsbegeleiding”, volgens Hendrickx Diploma fasciatherapie Universitair Postgraduaat “Kunst en therapie van de beweging”, Universidade Moderna de Lisboa, Portugal

Details