Fascia College: KMO-subsidie opnieuw goedgekeurd voor volgende 5 jaar.


Gepubliceerd op 9 maart 2021

Onlangs heeft Fascia College een audit ondergaan in opdracht van de Vlaamse Overheid in verband met de goedkeuring als erkend opleidingsinstituut om gebruik te kunnen maken van subsidies via de KMO-portefeuille.

Na een uitgebreide audit is de Certificatiecommissie tot een positief resultaat gekomen. Tevens moedigen zij ons aan om op de ingeslagen weg verder te gaan.
Het auditrapport en het resultaat is ondertussen overgemaakt aan Agentschap Innoveren en Ondernemen die deze beslissing zullen opnemen met betrekking tot de registratie.

Het betreft hier geen sinecure om voor ons als kleine vzw, die actief is in het voortgezet onderwijs binnen de kinesitherapie, een dergelijke audit te ondergaan. Gelukkig hebben we kunnen rekenen op de administratieve inzet van Dominique Bourgeois en Norhen Gmati-Trabelsi (onze secretaresse) en de goede opvolging van de inschrijvingsprocedures in de afgelopen jaren. Samen met de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we nu een goede basis om verder te werken.

We kijken dan ook positief vooruit naar de toekomst en zijn verheugd onze cursisten de mogelijkheid van de KMO-portefeuille te kunnen blijven bieden tijdens hun opleiding tot fasciatherapeut en de permanente vormingen.

Het Fascia College team.

 


Andere

Nieuwsitems

Prof. Danis Bois in november in Belgiƫ ! De toepassing van Full Presence meditatie binnen de gezondheidszorg.

9 maart 2021

De tijd dat meditatie gezien werd als alternatief en zweverig tijdverlies, ligt gelukkig achter ons. Er is meer en meer wetenschappelijke evidentie voorhanden dat meditatievormen een positieve impact

The Bone is Fascia, by Stephen Levin

12 januari 2020

Bone is a specialized condensation of calcium salts within the fascia. Check out the video. Tensegrity tower of driftwood by Bruce Hamilton The hidden allies of our organism The ARTE fascias