Fascia College: KMO-subsidie opnieuw goedgekeurd voor volgende 5 jaar.


Gepubliceerd op 9 maart 2021

Onlangs heeft Fascia College een audit ondergaan in opdracht van de Vlaamse Overheid in verband met de goedkeuring als erkend opleidingsinstituut om gebruik te kunnen maken van subsidies via de KMO-portefeuille.

Na een uitgebreide audit is de Certificatiecommissie tot een positief resultaat gekomen. Tevens moedigen zij ons aan om op de ingeslagen weg verder te gaan.
Het auditrapport en het resultaat is ondertussen overgemaakt aan Agentschap Innoveren en Ondernemen die deze beslissing zullen opnemen met betrekking tot de registratie.

Het betreft hier geen sinecure om voor ons als kleine vzw, die actief is in het voortgezet onderwijs binnen de kinesitherapie, een dergelijke audit te ondergaan. Gelukkig hebben we kunnen rekenen op de administratieve inzet van Dominique Bourgeois en Norhen Gmati-Trabelsi (onze secretaresse) en de goede opvolging van de inschrijvingsprocedures in de afgelopen jaren. Samen met de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we nu een goede basis om verder te werken.

We kijken dan ook positief vooruit naar de toekomst en zijn verheugd onze cursisten de mogelijkheid van de KMO-portefeuille te kunnen blijven bieden tijdens hun opleiding tot fasciatherapeut en de permanente vormingen.

Het Fascia College team.

 


Andere

Nieuwsitems

Dr. Schleip Robert komt naar Fascia College -- 19-21 mei 2022

28 november 2021

Permanente Vorming — 19-21 mei 2022 — Holiday Inn – Brussel FASCIA  AS A SENSORY AND EMOTIONAL ORGAN: IMPLEMENTING NEW INSIGHTS FROM CONNECTIVE TISSUE RESEARCH INTO MYOFASCIAL TREAT

Prof. Danis Bois revient en Belgique ! L'application de la méditation Pleine Présence dans le cadre des soins de la santé.

9 september 2021

Le temps où la méditation était considérée comme quelque chose d’alternatif et comme une perte de temps est heureusement derrière nous. Il y a de plus en plus de preuves scientifiques que