fbpx

Fascia College: KMO-subsidie opnieuw goedgekeurd voor volgende 5 jaar.


Gepubliceerd op 9 maart 2021

Onlangs heeft Fascia College een audit ondergaan in opdracht van de Vlaamse Overheid in verband met de goedkeuring als erkend opleidingsinstituut om gebruik te kunnen maken van subsidies via de KMO-portefeuille.

Na een uitgebreide audit is de Certificatiecommissie tot een positief resultaat gekomen. Tevens moedigen zij ons aan om op de ingeslagen weg verder te gaan.
Het auditrapport en het resultaat is ondertussen overgemaakt aan Agentschap Innoveren en Ondernemen die deze beslissing zullen opnemen met betrekking tot de registratie.

Het betreft hier geen sinecure om voor ons als kleine vzw, die actief is in het voortgezet onderwijs binnen de kinesitherapie, een dergelijke audit te ondergaan. Gelukkig hebben we kunnen rekenen op de administratieve inzet van Dominique Bourgeois en Norhen Gmati-Trabelsi (onze secretaresse) en de goede opvolging van de inschrijvingsprocedures in de afgelopen jaren. Samen met de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we nu een goede basis om verder te werken.

We kijken dan ook positief vooruit naar de toekomst en zijn verheugd onze cursisten de mogelijkheid van de KMO-portefeuille te kunnen blijven bieden tijdens hun opleiding tot fasciatherapeut en de permanente vormingen.

Het Fascia College team.

 


Andere

Nieuwsitems

Congres en ligne : Fascia en mouvement et tensegrité vivante - du 15 au 17 octobre 2021

8 juli 2021

SCOOP! BREAKING NEWS! A vos agendas / Save the date Si heureuse de vous annoncer la naissance du 1er congrès international FASCIA EN MOUVEMENT & TENSEGRITE VIVANTE en français et en anglais, du

Fascia College: mogelijke hervorming KMO-subsidie vanaf 1/1/2023.

21 december 2022

  HERVORMING KMO-PORTEFEUILLE – VLAAMSE OVERHEID per 1-1-2023 Fascia College Erkend opleidingsvertrekker – DV.O109442   Recent kregen we het bericht van de Vlaamse overheid dat e