fbpx

Fascia College: KMO-subsidie opnieuw goedgekeurd voor volgende 5 jaar.


Gepubliceerd op 9 maart 2021

Onlangs heeft Fascia College een audit ondergaan in opdracht van de Vlaamse Overheid in verband met de goedkeuring als erkend opleidingsinstituut om gebruik te kunnen maken van subsidies via de KMO-portefeuille.

Na een uitgebreide audit is de Certificatiecommissie tot een positief resultaat gekomen. Tevens moedigen zij ons aan om op de ingeslagen weg verder te gaan.
Het auditrapport en het resultaat is ondertussen overgemaakt aan Agentschap Innoveren en Ondernemen die deze beslissing zullen opnemen met betrekking tot de registratie.

Het betreft hier geen sinecure om voor ons als kleine vzw, die actief is in het voortgezet onderwijs binnen de kinesitherapie, een dergelijke audit te ondergaan. Gelukkig hebben we kunnen rekenen op de administratieve inzet van Dominique Bourgeois en Norhen Gmati-Trabelsi (onze secretaresse) en de goede opvolging van de inschrijvingsprocedures in de afgelopen jaren. Samen met de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we nu een goede basis om verder te werken.

We kijken dan ook positief vooruit naar de toekomst en zijn verheugd onze cursisten de mogelijkheid van de KMO-portefeuille te kunnen blijven bieden tijdens hun opleiding tot fasciatherapeut en de permanente vormingen.

Het Fascia College team.

 


Andere

Nieuwsitems

Fascia Research Congres: pre-workshop

24 februari 2022

Onze collega’s uit Frankrijk geven een pre-workshop voor het Fascia Research Congres ( September 10-14, 2022) in Canada : Christian Courraud, PT, PhD, director of CERAP Isabelle Bertrand, PT, Ph

Zomermailing : een frisse start voor Fascia College

31 augustus 2021

Lees hier  de volledige nieuwsbrief. https://mailchi.mp/ed76f04df55e/een-frisse-start-voor-fascia-zomermailing-2021?e=[UNIQID]